Intensieve huidverbetering

kopje-sonja-huidverbetering

Fillers en botox, ooglid correcties
in samenwerking met H. Swerts, gecertificeerd lid NVCG.
Intake gratis.

Nieuw: de Mesogun, één behandeling - direct resultaat
Dr. Michel Pistor (1924-2003) is de uitvinder van de Mesogun. Door verfijnde technologie is het mogelijk de huid te behandelen met een direct resultaat om rimpels te verzachten en te verminderen.

Met de Mesogun wordt er door kleine prikjes, hyaluronzuur in de huid gebracht. De Mesogun kan perfect worden ingesteld op het huidtype cq de rimpeldiepte en dosering van het in te brengen product.

Mesotherapie is geschikt voor gelaat, hals decolleté en handen. Mesotherapie kan worden toegepast totdat men tevreden is met het resultaat. Dit kan na 1, 2 of 6 behandelingen zijn, afhankelijk van de huidconditie. Mesotherapie is vrijwel pijnloos, de kans op infectie of allergie is kleiner dan 0,01%, maar dit heeft geen invloed op het resultaat.
Intake gratis.

Per 0,1 ml € 28,50
Per 0,5 ml € 125,00
De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid hyaluronzuur wat u nodig hebt
Neus lippen plooi
Fronsrimpel
Kraaienpootjes/oogkas lijn
Mondhoeken
Mondhoeken en kaaklijn

Micro Dermabrasie
Microdermabrasie is een veilige, niet chirurgische manier huidoppervlak vernieuwende behandeling. Met behulp van een gecontroleerde stroom fijne kristallen of een diamant kop van medische kwaliteit wordt de bovenste ‘dode’ laag van uw huid verwijderd. Microdermabrasie is hiermee een ideale voorbereiding op een normale schoonheidsbehandeling. Door het grondig verwijderen van de dode huidcellen de werkstoffen van huidverzorgingsproducten, serums en ampullen veel beter en dieper in de huid dringen.

Voor welk huidtype is Microdermabrasie bedoeld?
- De verouderde verslapte huid
- De huid met fijne lijntjes en expressierimpels
- De huid met mee-eters en gerstekorrels
- Door de zon beschadigde huid
- De huid die vatbaar is voor acne
- Oppervlakkige ouderdomsvlekken
- De vette huid
- De droge en vlekkerige huid
- De rokershuid
- Hyperpigmentatie
- Jong, oud, man en vrouw

De belangrijkste voordelen van Microdermabrasie
Microdermabrasie is een onmisbaar onderdeel van de moderne huidverzorging.
- Geenpijn of ongemak
- Geschikt voor alle huidtypen
- Geen anesthesie nodig
- Geen hersteltijd na de behandeling

Het resultaat
Afhankelijk van het huidtype duurt een behandeling 20minuten. Direct na de eerste behandeling ziet u resultaat. Zicht- en voelbare verbeteringen in de structuur en het uiterlijk van uw huid zullen u en anderen opmerken. Een jongere en gezonde huid is het resultaat.

Voor een optimaal resultaat is het van belang een kuur te volgen van minimaal 5 behandelingen.

Unieke combinatie met Valmont
De combinatie van Microdermabrasie of diamantpeeling met celtherapie van het Zwitserse merk Valmont geeft een verbluffend resultaat.

Tijdens behandeling € 37,50
Incl. vliesmasker Valmont € 105,00
Incl. vliesmasker Shiseido € 87,50
Micro Needling (1e behandeling) € 120,00
Vervolgbehandeling € 100,00
D.m.v. een rolletje met kleine naaldjes wordt de huid geperforeerd, om hiermee werkstoffen dieper in de huid te sluizen. En de huid aan te zetten tot een betere celdeling, wat de collageen en elastine vezels aktiveert. Hetgeen resulteert in een gladdere, jongere huid. Deze behandeling is inpasbaar bij diverse behandelingen ook in combinatie met de Micro Dermabrasie.
Geschikt voor:
Rimpels
Vale, doffe huid
Verslapte huid
Top+ Behandeling € 175,00
Een behandeling die alles omvat: Micro Dermabrasie met Diamantpeeler, insluizen van werkstoffen met Ultrasoon, en warmte of koude therapie in combinatie met de beste produkten van Shiseido Future LX, Maria Galland Mille of Valmont Intensief incl alle serums die een synergetische werking hebben op de produkten.
Image Peel Behandeling € 79,00 - € 89,00 - € 150,00
Zeer intensieve peelingen tegen Rimpels, Zonbeschadigingen, Rosacea en Acne. De produkten zij Cosmeceuticels, dit zijn produkten die sterker zijn dan kosmetica, Maar net niet medisch. Een serie van 6 peelingen, iedere 2 weken met bijbehorende produkten zorgen voor verbluffende resultaten.