Image

image-logo

Image Peel Behandeling Ormedic, Lightening, Wrincle lift   € 89,00
Acne lift I en II   € 79,00 
Jessner Peel   € 150,00
TCA Peel   € 150,00
     
Zeer intensieve peelingen tegen Rimpels, Zonbeschadigingen, Rosacea en Acne. De produkten zij Cosmeceuticels, dit zijn produkten die sterker zijn dan kosmetica, Maar net niet medisch. Een serie van 6 peelingen, iedere 2 weken met bijbehorende produkten zorgen voor verbluffende resultaten.
 
Wat zijn peelingen?
Bij een peeling wordt een dunne laag van de gezichtshuid verwijderd waardoor oneffenheden als rimpels, acne of littekens vervagen. Een peeling stimuleert de levende huidcellen waardoor het verouderingsproces vertraagt. IMAGE I PEEL is een peelingproductlijn met natuurlijke ingrediënten als aloë vera, papaja, groene thee en vitamine C. Effectief tegen huidproblemen. Gegarandeerd resultaat.
 
Werkzame stoffen
•AHA’s, waaronder natuurlijke organische zuren en fruitzuren
•BHA’s, waaronder salicylzuur uit de wilgenbast. Huidverzorgingsproducten die vrij verkrijgbaar zijn bij drogisterijen en supermarkten bevatten kleine hoeveelheden werkstoffen die alleen de bovenste huidlaag bereiken. Farmaceutische producten bevatten een veelvoud van deze hoeveelheden werkstoffen en bereiken daarmee ook de cellen ónder de opperhuid. Zo ook de producten van IMAGE Skincare, dit noemen we ook wel cosmeceuticals.